Första advent.

Idag är det första advent och det enda som är färdigt är 1 fönster med julpynt. Jag har en arbetsinfluerande dag famför mig! Har precis ätit frukost. Så nu är det julpynta klart det mesta. Sen åka och handla ingredienser till julbaket här hemma. :) Ska bli så gott.

Första ljuset har jag inte tänt ännu. Brukar inte göra det förens till mörkert faller ner.

Ska bli så intressant denna julen då jag är ledig i 3 veckor. Dock bara 1 vecka innan julafton sen 2 veckor till. :) Jag ser fram emot att ta ut all flex :)

Ja ska försöka hinna baka rocky roads idag eller så blir det bara en mjukpepparkaka. Som jag skulle skrivit receptet på förra julen här. Men som glömdes bort. Receptet är nämligen mitt egna recept. :) Undra om man kan ta patent på det. :)

Bilden är ifrån recept.nu


Kommentarer
Postat av: TinaGustafsson.com

Som du kanske ha sett så har min julblogg (Tina´s Jul) flyttat till www.tinagustafsson.com och jag har länkat till din blogg på denna sida http://tinagustafsson.com/julbloggar-som-ger-massor-av-julfeeling/Känner du för att länka tillbaka så får du gärna göra det :-)För att vara säker på att inte missa något jag skriver om julen så kan du Gilla denna sida http://www.facebook.com/#!/pages/TinaGustafssoncom/192531110782439?sk=app_206747196050374Det skall bli så mysigt att börja läsa alla julbloggar igen, det har jag längtat efter i några veckor nu!Ha det bra så hörs vi bland alla julinlägg :-)

2011-09-23 @ 00:54:35
URL: http://www.tinagustafsson.com
Postat av: Julklapparonline.com

Vill du vara med i listan Sverige bästa bloggare? Läs mer och anmäl dig på http://julklapparonline.com/bloggar-om-jul

2011-11-12 @ 13:42:34
URL: http://julklapparonline.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0