Första advent.

Idag är det första advent och det enda som är färdigt är 1 fönster med julpynt. Jag har en arbetsinfluerande dag famför mig! Har precis ätit frukost. Så nu är det julpynta klart det mesta. Sen åka och handla ingredienser till julbaket här hemma. :) Ska bli så gott.

Första ljuset har jag inte tänt ännu. Brukar inte göra det förens till mörkert faller ner.

Ska bli så intressant denna julen då jag är ledig i 3 veckor. Dock bara 1 vecka innan julafton sen 2 veckor till. :) Jag ser fram emot att ta ut all flex :)

Ja ska försöka hinna baka rocky roads idag eller så blir det bara en mjukpepparkaka. Som jag skulle skrivit receptet på förra julen här. Men som glömdes bort. Receptet är nämligen mitt egna recept. :) Undra om man kan ta patent på det. :)

Bilden är ifrån recept.nu


Marabou vinter vit

Denna har testats:

 

Den var OK. Inte godare än förra årets:

 

Jag tycker vit choklad oftast ger en annan smak. Ljus choklad är det bästa. Vit choklad blir så himla mycket. Så njae. Tillbaka med den gamla! :)

 

Något annat. Idag har jag limat lite på en julsak jag köpt där limet hade lossnat :( Sen har jag målat halvfärdigt min adventsljushållare. :) På söndag... Första advent!


Dags att sparka igång julebloggen!

Jag var ju inte så aktiv i julebloggen förra året. Ska försöka bättra mig. Med dagens andra sociala medier så som facebook och twitter så tror jag bloggen får sig en däng faktiskt. Det är ju mycket enklare att skriva 2 rader på facebook än att skriva här. Och NÄR ska blogg.se android appen komma? :)

Iaf Nu börjar det bli dags, och jag har börjat julstäda lite här hemma. :)

Höres \o

RSS 2.0